Sport

Sport


Sport

Er du træningstosset og elsker en bestemt sportsgren? Eller nyder at dyrke sport? – Prøver du ihærdigt at holde vægten eller træner du for at forebygge eller afhjælpe en skade? Uanset hvad dit formål med træning er, hjælper Tenso® med at nå dine mål.

Fælles er, at man til tider kan opleve smerter i forbindelse med træning, hvad enten det er ømme muskler, kronisk smerte, akut smerte eller en mindre overbelastning, som kræver ro.

De mindre overbelastninger resulterer ofte i, at man helt skal holde pause fra sin træning eller at man fortsætter træningen og derfor skader sig selv, med en længerevarende sportsskade. Ligeledes kan der opstå komplikationer i forbindelse med muskelopbygning, oftest pga. manglende restitution.

Passer et eller flere af disse tilfælde på dig? – Så har Tenso® app’en et muskelstimuleringsprogram, som er lavet specifikt til træning og sportsskader. Læs mere om EMS muskelstimuleringsmetoden under programmer i Tenso® appen. Eller se de forskellige formål med Tenso til sport herunder.

Ømme muskler fra sport
Sportsskader
Muskelopbygning fra sport

Læs interview med udøver i sport som har prøvet TENSO

Tenso app


Tenso® app


Program 2: Muskelstimulering (EMS behandling)

Muskelstimulerings programmet i Tenso® app’en, indeholder 3 behandlingsforløb. Med denne behandling aktiveres dine muskler i det område, som Tenso® er placeret. Herudover øger EMS behandlingen blodcirkulationen i det område, som Tenso® er sat på. Tidligere inaktive muskelfibre, vil ligeledes blive aktiveret med denne behandlingsform. Mellem behandlingerne er det vigtigt at restituere.