Muskelsmerter

Muskelsmerter

Muskelsmerter - banner

Hvad skyldes dine muskelsmerter?


Hvordan opstår muskelsmerterne?


Muskelsmerter kan opstå af forskellige årsager og kan påvirke mennesker i alle aldre og niveauer af fysisk aktivitet. De kan variere fra mild ubehag til svære og invaliderende smerter. Her er nogle af de mest almindelige årsager til muskelsmerter. Smerter i musklerne kan forekomme af idrætsskader og forstrækninger i form af overanstrengelse eller stress, herudover kan sygdom/forkølelse også forårsage smerter i musklerne. Dårlig kropsholdning eller stille siddende arbejde kan ligeledes forårsage længerevarende muskelsmerter, som kan ende i kroniske smerter.

Muskelsmerte behandling


Smerter i muskelerne behandles ofte med ro og/eller smertestillende medicin, samt ved hjælp af kropsøvelser givet af en specialist. Men hvad hvis du kunne få et Tenso® massageterapi-apparat, som lindrer smerterne, hvis du har gået for hårdt til den, til træning eller på arbejde? Tenso massageterapi er en behandlingsmetode, der kan lindre og behandle smerter i musklerne på en effektiv måde. Denne terapiform har vist sig at være særdeles gavnlig for personer med muskelsmerter, enten det skyldes overanstrengelse, skade eller spændinger.


TENSO massageterapi til muskelsmerter

Behandling af muskelsmerter

Har du muskelsmerter efter overbelastning, forstrækning eller blot ømhed efter et træningspas? Så prøv TENSO i 6 mdr. og se om det ikke kan behandle dine daglige smerter. Eller brug TENSO som et massageapparat i din genoptræning.

Vi anbefaler at bruge Tenso hyppigt den første uge, for at opnå den bedst mulige effekt. Brug gerne 30 min behandling, 2-3 gange om dagen i uge 1. De efterfølgende uger, kan du minimere bruget af Tenso efter behov.Læs også om


Nakkesmerter
Lændesmerter
Ledsmerter
Hovedpine