Det siger andre om Tenso

Det siger andre om Tenso


Det siger andre on TENSO


Her finder du en række udtalelser fra brugere af Tenso®. De har alle forskellige grader af smerte, i forskellige dele af kroppen. Nogle har brugt enheden oftere end andre, men fælles for alle er, at de fornemmer en forbedring i tilstanden.


“Virker TENSO på mig?”

Inden for de første 14 dage med Tenso® vil du opleve, hvorvidt massageterapi virker for dig eller ej. Derfor har vi udvidet returretten til 30 dage, så du sikrer, at produktet rent faktisk har en effekt for dig.

Tenso
5.0
Based on 2 reviews
drevet af Facebook
Katja Jenny Mamsen
Katja Jenny Mamsen
2020-06-08T14:10:57+0000
Jeg er kronisk smertepatint og har været det igennem mange år.De sidste mange år har jeg haft et TENS apparat fra... sygehuset.Den er super fin der er dog det med den at den har ledninger hvilket er træls når man bruger den så meget som jeg desværre har behov for.Så en dag så jeg her på face at Tenso havde en uden ledninger.Jeg tog mobil og ringende til tenso og fik en rigtig god snak, der efter gik jeg i tankebox og efter noget tid tog jeg tyren ved hornene og fik mig tilmeldt det her abonnement der er og for en lille uge siden modtog jeg min tenso. siden da er der ikke gået en dag unden at have den på.Jeg kan have den på på arbejde uden nogen ser den og uden alle mulige ledninger der er i vejen.Den hjælper mig gennem hverdagen med mine nakkesmerter og rygsmerter.Den er med til at holde min migræne nede så jeg ikke får de slemme anfald.Og den mindre mig på at jeg har et ben i det en også stimulere mine nerver og det samme gælder for nakken og arm nerverne.Så jeg kan kun giver Tenso 5 stjerner ude af 5.Det er også er fedt er man har 1.måned prøvetid med fuld tilbage betaling hvis det bare ikke skulle være noget.Jeg er tak nemlig for at tenso er ledning fri da jeg kan fortage mig noget mens jeg får den behandling jeg har behov for at kunne holde mine smerter på en ok level. Dette produkt er ikke et vidunder middel men en hjælp til at for smertelindring i en anden form for behandling.læs mere
Lone Jensen
Lone Jensen
2018-09-28T13:57:35+0000
Havde ondt i ryggen og kunne ikke gå efter brug af denne 1 dag gik smerterne væk og har været. Væk siden så kan klart... anbefaleslæs mere