Om os

Om os

Teamet bag

Velfærdsteknologi og behandlingsformer er intet nyt hos Tenso®. Siden 2006 har Kurt Christensen og Mette Danielsen som står bag virksomheden Tenso®, arbejdet med velfærdsteknologi.

Mange års erfaring indenfor velfærdsteknologibranchen, er dermed endt ud i Tenso.dk, med et ønske om at hjælpe alle personer, med enten mindre småskavanker eller mere kroniske muskel- og ledsygdomme.
Behandlingsformen med Tenso® massageterapi, er den kendte TENS metode, som er anerkendt af læger og fysioterapeuter verden over.

Virksomheden Tenso® er en af de første på det danske marked, med denne trådløse Tens metode, samt med deres brugervenlige danske app.

Dansk webshop🇩🇰

Tenso.dk er en 100% dansk webshop.🇩🇰 Dette afspejler sig i ydelsen af dansk support på telefon og chat, vores dansk udviklede Tenso app, samt vores lagerafdeling i Odense på Vandværksvej 24, 5000 Odense C.

Det betyder at du som kunde, frit kan hente din pakke på vores adresse eller at du er sikret, at modtage din pakke indenfor 1-2 hverdage, altid med mulighed for tracking af din pakke.📦

For yderligere spørgsmål eller brug for hjælp ring på
Tlf.: + 45 88 63 88 11 eller chat med os her på siden.


Hvordan startede Tenso® ?


Ideen bag Tenso, startede med at Kurt og Mette til tider oplevede smerter og andre småskavanker i ryggen, specielt i lænden. De prøvede mange forskellige behandlingsformer, uden held. Indtil de blev præsenteret for et TENS apparat.

Begge afprøvede TENS metoden, med stor succes og det var dermed starten på Tenso, som er blevet gjort innovativt og udviklet til at være så nemt, hurtigt og effektivt som muligt, hvilket er Tenso’s motto.Det hele startede med Medisat


Det succesfulde Medisat blev ligeledes stiftet af Kurt og Mette i 2006 og sidenhen opkøbt af TREFOR i 2014.

Patientkufferten som blev udviklet til KOL-patienter og hjertesvigt-patienter, samt til rehabilitering af kroniske patienter, var en stor succes og skabte tryghed for patienter og pårørende, samt nedbragte antallet af indlæggelsesdage for den enkelte patient.

Medisat var de første på markedet med telemedicin i velfærdsteknologibranchen. Dette kom sig både af et ønske om innovation, samt at hjælpe andre.

Otherstuff.dk


På nuværende tidspunkt ejer Kurt og Mette ligeledes Otherstuff.dk, som også går op i miljøet og hjælper hvor de kan.

Her finder du ligeledes tilkøb af ekstra gelpads, samt Tenso®  produktet.

Find Tenso her, samt ekstra pads til Tenso.