Massageterapi

Massageterapi


Tenso massageterapi

30 minutters ren selvforkælelse – Føl dig fri og afslappet

Har du ofte brug for et pusterum eller selvforkælelse fra den travle hverdag? Eller ønsker du at stresse af og føle bedre velvære? Så kan Tenso massageterapi være noget for dig.

Der findes mange fordele ved massage til spændte muskler og en stresset krop. Vi kender det selv – ahh hvor det føles dejligt, når man får massage. Musklerne og kroppen føles afslappende og efterlader dig med en plejende fornemmelse. Man kan endda føle sig som et helt nyt menneske med masser af energi, så man er klar til den travle hverdag igen. Massage hjælper mod stress, spændinger og hjælper din krop med at restituere hurtigere.


Stablet sten billede

Selvforkælelse med wellness behandling med Tenso massageterapi

Med Tenso’s® afspændingsmassage behøver du ikke og tage på et dyrt weekend ophold med spa eller bestille tid hos en dyr massør, du behøver ligeledes ikke, at plage dine nærmeste om de vil massere dig.

Vælg blot Wellness programmet i Tenso® massageterapi app’en og placer massageterapien, hvor du ønsker det. Skift evt. placering flere gange under behandlingen, for at opnå en plejende og terapeutisk behandling, flest mulige steder på kroppen. Tenso® massageterapi vil pleje din krop og efterlade dig med en afslappende og afstresset krop. Oplev større effekt og afslappende fornemmelse efter massage med Tenso® massageterapi, end ved almindelig massage. Tenso® massageterapi sender elektropulser gennem kroppen til musklerne. Den samme effekt kan ikke opnåes gennem almindelig massage.

Massageterapien føles som en behagelig “prickel” for at stimulere de vidunderlige naturlige endorfiner, så du efter behandlingen kan opleve et velbehag i musklerne.


Tag selvforkælelse med dig overalt

Med Tenso massageterapi er det muligt at give dig selvforkælelse, hvor end du ønsker behandling.

Tenso massageterapi er trådløs og kan tages med sig overalt. Det er derfor muligt, at tage Tenso® på, i bilen på vej til arbejde, med på ferie eller når du ligger i vante omgivelser derhjemme.

Brug med fordel Tenso® massageterapi i 30 minutter eller mere, efter en hård arbejdsdag – Det fortjener du.

Ring til Tenso

Hør mere om TENSO

Har du nogle spørgsmål ang. TENSO?
Tøv ikke med at ringe til os


Læs også om

nakkesmerter
Massageterapi til lændesmerter
Massageterapi til muskelsmerter
Massageterapi til ledsmerter
Massageterapi til hovedpine
Massageterapi til sportssmerter