Hvad er Tenso?

Hvad er Tenso?

hvad er TENSO? massageterapi med TENS


Tenso® er TENS behandling

Oplev bedre velvære

Tenso® er et TENS apparat, der er elektroterapi massage. Dette er tilkoblet via en TENSO app, som understøtter iOS og android telefoner. TENS behandling kan være medvirkende til at du kan skærer ned på din smertestillende medicin. TENSO erstatter altså smertestillende medicin og giver en beroligende og smertelindrende effekt til muskler og led. Herunder hjælper TENS massagen via nervestimulering med svag strøm gennem huden, mod nakke og rygsmerter, lændesmerter, muskel og ledsmerter, samt hovedpine. Man kan med fordel bruge TENSO til sport, i form af sportsskader, hurtigere restitution eller hvis der blot ønskes massage, for bedre velvære eller til spændte muskler. Uanset hvilket formål du har med Tenso®, vil du opnå en bedre udgave af dig selv.
Tenso® kan påføres de fleste steder på kroppen, alt efter hvor din smerte befinder sig. Du klistrer blåt Tenso®, på det smertefuldte område eller der hvor du ønsker hjælp til restitution, din sportsskade eller andet.


Hos Tenso® arbejder vi i tæt samarbejde med specialister

Hos Tenso® arbejder vi i tæt samarbejde med specialister indenfor TENS metoden. TENS metoden har været anvendt siden 1974. Metoden benyttes af fysioterapeuter og læger verden over. I denne forbindelse er Tenso® udviklet med nem tilkobling til Tenso® appen, herudover er forskellen fra andre TENS apparater, at Tenso® er ledningsfri og kan derfor transporteres, hvor end du skal hen. Virkningen af Tenso® til sport, smertelindring og forebyggelse, vil ske indenfor de første 14 dage, hvor Tenso® tages i brug.


Medlemsskab

Tenso® medlemskab, er for dig med smerter, en sportsskade eller for dig som ønsker restitution, samt afstressning og bedre velvære i hverdagen. Medlemskabet indeholder en pakke, med selve Tenso enheden, manual, kabler, oplader og 8 + 1 gelpude.

De 8 gelpuder er beregnet antal til 12 måneder. Derefter fremsendes nye gelpuder hver 12 måned, så længe medlemskabet er aktivt. Ønsker du at benytte flere gelpuder, så kan disse købes hos vores forhandler eller her på siden. 1 stk. 40 kr. ell. 3 stk. pads – 100 kr.
Læs mere om medlemskabet her.Hvad hjælper Tenso®

TENS® metoden bliver anvendt mod mange forskellige former for smerter. Listen er lang, her er en kort opremsning af nogle af de smerter som Tenso® hjælper på: f.eks. smerter i ryg og led, sportsskader, fantomsmerter, iskias, helvedesild, tennis-albuer og menstruationssmerter, samt ved mange andre tilstande, såsom køresyge og kvalme, stress og søvnløshed. Hvis du er i tvivl om Tenso® kan hjælpe dig, er du mere end velkommen til at kontakte os på tlf.: 88 63 88 11.

De fleste mennesker kan opnå en næsten øjeblikkelig smertelindring med TENS. Samtidigt kan man reducere sit forbrug af smertestillende midler og på den måde føle sig sundere og bedre tilpas.


Virkning og effekt

Enkelte oplever først det afslappende velvære efter flere behandlinger, da virkningen har en tendens til at forstærkes med brugen. Derfor anbefales brugen af Tenso® de første dage, at bruges hyppigt, for at opnå den største effekt. Behovet for brugen af Tenso® er forskelligt fra person til person. De første 14 dage anbefales brugen af Tenso® flere gange dagligt, indtil effekten mærkes eller i de første 14 dage.

TENS (eller TNS) står for Transkutan Elektrisk Nerve Stimulation, altså elektrisk nervestimulering gennem huden.

Ved at sende specielt udformede elektriske impulser gennem huden og ind mod nervebanerne kan man dels blokere for de egentlige smerteimpulser, dels aktivere kroppens naturlige smerteforsvar.


Læs mere om: