Programmer i Tenso appen

Programmer i Tenso appen


4 forskellige programmer i Tenso appen.

Læs her om de 4 forskellige programmer i Tenso appen.
Smertelindring, muskelstimulering, wellness og valgfrit program.

Program 1. Smertelindring
Program 2. Muskelstimulering
Program 3. Wellness
Program 4. Valgfrit program


smertelindring

Program 1. Smertelindring

TENS – Smertelindringsprogram

Programmer i tenso appen

TENS er et smertelindringsprogram til de ømme muskler, enten om det er akutte eller kroniske smerter. Selvom metoden er forholdsvis ny i sin nuværende form er den videnskabeligt veldokumenteret og anvendes af fysioterapeuter og smerteklinikker verden over.

Når impulserne trænger gennem huden og stimulerer de underliggende nervebaner blokeres smerteopfattelsen, og samtidigt aktiveres kroppens eget naturlige smerteforsvar, idet smertedæmpende stoffer (endorfiner og encephaliner) frigøres fra nervebanerne. TENS virker således både ved at ændre smerteopfattelsen og ved at forhøje ens smertetærskel.

Vælg derfor ”program 1 – Smertelindring” i Tenso appen, hvis du oplever smerter i nakke, lænd, muskelsmerter, ledsmerter eller hovedpine.


Muskelstimulering

Program 2. Muskelstimulering

EMS – Muskelstimuleringsprogram

Programmer i tenso appen

EMS-stimulering af muskelfibre, til afspændning af overbelastede muskler efter motionsaktiviteter. Muskelstimulerings programmet i Tenso app’en, indeholder 3 behandlingsforløb.
Med denne behandling aktiveres dine muskler i det område, som Tenso er placeret. Herudover øger behandlingen blodcirkulationen i det område, som Tenso er sat på. Tidligere inaktive muskelfibre, vil ligeledes blive aktiveret med denne behandlingsform. Mellem behandlingerne er det vigtigt at restituere.

Vælg derfor ”program 2 – muskelstimulering” i Tenso appen, hvis du oplever smerter i forbindelse med træning, hvad enten det er ømme muskler, kronisk smerte, akut smerte eller en mindre overbelastning, som på normal vis kræver ro. 


Wellness

Program 3. Wellness

Wellness – Afspændingsprogram

Programmer i tenso appen

Afspændingsprogram, som bruges efter fysisk aktivitet eller når du har brug for afslapning og velvære.

Wellness programmet er en mindre intens stimulering af ømme områder eller muskelspændinger på kroppen.

Massageterapien føles som en behagelig “prickel” for at stimulere de vidunderlige naturlige endorfiner, så du efter behandlingen kan opleve et velbehag i musklerne.

Vælg derfor ”program 3 – Wellness” i Tenso appen, hvis du ofte har brug for et pusterum eller selvforkælelse fra den travle hverdag.

valgfritprogram

Program 4. Valgfrit program

Manuelle indstillinger

Programmer i tenso appen

Sammensæt dit eget program, så det giver din krop den bedste behandling.


Vælg selv indstilling og styrke, til den ønskede behandling.

Vælg mellem:

– Smertelindring
– Muskelstimulering
– Wellness