Om Tenso

Om Tenso

Prøv massageterapi til ømme muskler og led med Tenso abonnement

”TENS metoden til smertelindring og behandling”

Om Tenso®

Tenso® er et massageterapi-apparat, som er tilkoblet via en TENSO app. TENSO erstatter smertestillende medicin og giver en beroligende og smertelindrende effekt, til muskler og led. Herunder hjælper massagen via nervestimulering med svag strøm gennem huden, mod nakke og rygsmerter, lændesmerter, muskel og ledsmerter, samt hovedpine smerter. Man kan med fordel bruge TENSO til sport, i form af sportsskader og hurtigere restitution. Tenso kan klistres på de fleste steder på kroppen, alt efter hvor din smerte befinder sig. Målet med behandlingen er derfor smertelindring af forskellige typer smerter i kroppen, men uden helbredende virkning. Tenso® nervestimulering hjælper med at frigøre kroppens endorfiner, hvilket resulterer i smertelindring og mere velvære. TENS kan derfor afhjælpe hvis du har ondt i ryg, lænd eller andre muskler.

Denne behandling er helt uden bivirkninger og erstatter smertestillende medicin. Få derfor din livsglæde tilbage med Tenso®.

Har du brug for at vide mere om smertelindring af nakke, lændesmerter, muskelsmerter, ledsmerter, hovedpine og sportsskader? – Til højre her på siden, finder du de forskellige smerteformer, som Tenso® kan hjælpe dig med i din søgen om bedre velvære.


Medlemskab

Tenso® medlemskab, er for dig som ønsker bedre velvære og gøre noget godt for dig selv. Hvad enten det er for dine smerter, i forbindelse med din restitution til sport eller til alene tiden, hvor der ønskes afstresning, efter en hård dag. Medlemskabet indeholder en pakke, med selve Tenso® enheden, manual, kabler, oplader og 8 + 1 gelpude.

De 8 gelpuder er beregnet antal til 12 måneder. Derefter fremsendes nye gelpuder hver 12 måned, så længe medlemskabet er aktivt. Ønsker du at benytte flere gelpuder, så kan disse købes hos vores forhandler eller her på siden. 1 stk. 40 kr. eller 3 stk. pads – 100 kr.

Brug for hjælp til oprettelse af medlemskab? – Find vejledningen her.

I tvivl om hvor du kan læse mere om medlemskabet? – Find mere information her.

Tenso app og apparat

Tenso apparat

Behandlingsområder


Smertelindring

Nakkesmerter
Lændesmerter
Muskelsmerter
Ledsmerter
Hovedpine


Sport

Ømme muskler
Sportsskader
Muskelopbygning


Massageterapi

Massageterapi

Læs mere om