Hovedpine

Hovedpine


Hver dag har omkring 200.000 danskere hovedpine


Hovedpine er en af de mest almindelige lidelser i Danmark og hver dag har omkring 200.000 danskere hovedpine, hvilket resulterer i flere sygedage.

Dårlige arbejdsstillinger, stress, ikke tilstrækkeligt med søvn, samt manglende motion og sundhed er alle faktorer til hovedpine.


Kronisk hovedpine

Har du ofte hovedpine eller har du længervarende smerter, i form af kronisk hovedpine? Har du allerede prøvet alle former for behandling af smertelindring med medicin, akupunktur, massage eller andet? – Tenso® er en alternativ løsning af kronisk hovedpine behandling. Ved brug af Tenso® kan du slippe for at tage smertestillende medicin.

Behandling af hovedpine

Render du rundt med en kronisk hovedpine eller en trækkende følelse i nakkemusklerne? – Så prøv TENSO i 6 mdr. og se om det ikke kan afhjælpe dine daglige smerter eller i din genoptræning. Brug vores wellness funktion og lad din hovedpine aflaste. Brug aldrig TENSO direkte på hovedet.

Vi anbefaler at bruge Tenso® hyppigt den første uge, for at opnå den bedst mulige effekt. Brug gerne 30 minutters behandling, 2-3 gange om dagen i uge 1. De efterfølgende uger, kan du minimere bruget af Tenso® efter behov.


Se her hvordan du påfører Tenso® for hjælp mod hovedpineLæs også om