Sådan bruger du Tenso

Sådan bruger du Tenso

Tenso® – simpel og nem at bruge på din smartphone

Tenso® elektroterapi massageapparat, tilkobles via en TENSO app, som er udviklet til at understøtte alle iOS og android telefoner. Tenso® appen er simpel og nem at håndtere. I appen finder du ligeledes en guide til det program, som du skal bruge mod din smertelindring.


I tvivl om hvordan du skal bruge Tenso®? – Læs denne Tenso Guide

Tenso® er tilkoblet egen app, hvor det er muligt at styre behandlingen derfra. Tenso’en kan placeres på hele kroppen i nærheden eller på det smerteramte område.

Undersøgelser viser, at personer med hyperalgesi eller alledony kan benytte elektroterapi i begrænset omfang, men du bør konsultere din egen læge inden en behandling påbegyndes.

TENS behandlingen virker på to måder, dels ved at blokere for impulser og dermed for opfattelsen af smerter, og dels ved at stimulere udskillelsen af endorfiner, som er kroppens eget smerteforsvar.


Step 1. Bestil medlemsskab

Første step er bestilling og login af Tenso medlemsskab. Bestillings formularen finder du her. Herefter kan du under selvbetjening logge ind, samt styre dit medlemsskab. Se tidligere betalinger, fremtidige indbetalinger, samt generelle oplysninger omkring dit medlemsskab.

Step 2. Installer Tenso® app

Efter bestillingen af Tenso® medlemsskab, samt modtagelsen af dit Tenso® apparat, skal Tenso® appen downloades. Hent derfor Tenso® appen ned på din mobil, og følg vejledningen, alt efter om din telefon er iOS eller android. Find guiden her.

Step 3. Vælg placering

App’en indeholder en række små instruktionsvideoer med forslag til placeringer af Tenso® på kroppen. Find ligeledes hjælp, af billeder her på hjemmesiden. Se dem her.

Step 4. Vælg program

Der findes 4 forskellige programmer i Tenso® appen. Det er vigtigt at vælge det program som understøtter netop dit formål. Se dem her.

Læs mere om