Mette testede Tenso i 30 dage: Læs hendes resultater

Mette testede Tenso i 30 dage: Læs hendes resultater

Mette testede Tenso i 30 dage: Læs hendes resultater

Mette testede Tenso i 30 dage: Læs hendes resultater

Toke Leth marts 12, 2020


Mette testede TENSO i 30 dage:
”Jeg føler mig hurtigere klar til næste træning og mine lændesmerter hindrer mig ikke mere”


”Gennem længere tid har jeg gået til lægen og zoneterapi grundet mine lændesmerter. Svarene derfra har været, at jeg skulle undgå løb, samt skære ned på min træning, ligeledes fik jeg besked på at træne min psoas-muskel.
– At undgå eller skære ned på min træning, har ikke været en mulighed for mig, da jeg elsker at være aktiv. Jeg ville prøve noget nyt og faldt over Tenso massageterapi, som jeg valgte at lade mig teste af.”

(Her kan du læse hvad Mettes positive oplevelser har været i forbindelse med de 30 dages test af TENSO.)
Hvordan er din lændesmerte opstået?

En svag ryg og iskiassmerter har altid ligget til familien – Jeg, min mor og mormor oplever smerter i lænden, som trækker ned i benet. Smerterne kommer meget forskelligt, men oftest pludseligt og viser sig især ved vejrskifte. Med tiden følte jeg, at lændesmerterne blev kroniske. De opstod både når jeg gik ned ad trapper, gik, lå ned og især når jeg trænede. Når smerterne opstår, er der ikke andet for end at give kroppen ro og måske tage et par piller, for at kunne sove om natten.


Hvad har du inden forløbet gjort for at afhjælpe dine lændeproblemer?

I 6 måneder fulgte jeg lægens råd og styrkede samt udstrakte min psoas-muskel, dog uden effekt. Ligeledes gik jeg til min zoneterapeut, som kunne tage lidt af smerterne, dog med besked efter 4 uger, at jeg måtte fortsætte med mine lændeøvelser og at der ikke var mere at han kunne gøre.  


Hvad skete der de første dage ved brug af TENSO?

Jeg vidste at det er forskelligt hvornår Tenso begynder at virke, alt efter hvor slem smerte man har, samt hvor i kroppen smerten befinder sig.

Første gang jeg prøvede Tenso massageterapi satte jeg den på lænden og brugte den i 30 minutter. Det føles meget specielt, men jeg kunne mærke at Tenso ’en virkelig tager fat, derfor føltes min krop også ekstra smadret dagen efter, som hvis der virkelig var blevet taget fat ved zoneterapi eller massage. Mine muskler var meget smadrede dagen efter, men jeg valgte alligevel at prøve Tenso igen på anden dagen i 30 minutter. På tredje dagen, var jeg knap så smadret i musklerne, men stadig med smerter i lænden. Jeg fortsatte med at bruge Tenso hver dag og afprøvede de forskellige smertelindringsprogrammer og efter 5 dage begyndte mine smerter at lindres så småt, dog med tilbagefald nogle af de kommende dage.


Hvornår begyndte TENSO at virke?

Efter de 14 dage var gået, kunne jeg så småt begynde at løbe lidt under min træning, uden de samme smerter som før. Nu efter 30 dage behøver jeg ikke at tænke over hvilke øvelser jeg skal lave og hvilke jeg ikke kan lave. Mine smerter er gået væk i lænden, jeg restituerer hurtigere når jeg bruger Tenso for eksempel på mine lår eller læg efter en ben træning. – Jeg føler mig generelt hurtigere klar til træning og mine lændesmerter hindrer mig ikke mere.


Hvad har det bedste ved forløbet været?

Det bedste har helt klart været, at jeg er begyndt at kunne løbe igen og styrketræne, som jeg ønsker, uden at skulle tænke over hvilke øvelser jeg skal lave – og selvfølgelig også klart at mine smerter er væk. Det er sjælendt at jeg behøver at bruge Tenso mod smerter, på nuværende tidspunkt bruger jeg Tenso til at forebygge smerter, samt at restituere mine muskler hurtigere efter et hårdt træningspas.


Har du nogle gode råd til opstart af TENSO?


Mettes råd:

  • Tålmodighed – (det er ikke garanteret at behandlingen virker med det samme)
  • Prøv dig frem – (flyt Tenso’en rundt omkring det smerteramte område, så det ikke er det samme punkt, der får behandling hver gang)
  • Ikke giv op hvis du får tilbagefald – (brug Tenso hver dag i mindst 30 min.)

Læs mere om, hvad en (EMS) muskelstimuleringsbehandling kan gøre for dig og din træning her.