1. Hvad er den mest effektive placering?

For at opnå de bedste resultater med din Tenso®-behandlingsenhed, skal du starte med at placere enheden direkte over eller omkring det smertefulde område. For at opnå det bedste resultat, skal du muligvis ændre placeringen som f.eks. ovenfor, under eller omkring smertepunktet. Når du bruger Tenso® til at behandle håndleddet eller ankelen, skal du sørge for, at enheden er placeret i længderetningen.

2. TENS behandling med Tenso®?

For at opnå de bedste resultater med din Tenso®-behandlingsenhed, skal du starte med at placere enheden direkte over eller omkring det smertefulde område. For at opnå det bedste resultat, skal du muligvis ændre placeringen som f.eks. ovenfor, under eller omkring smertepunktet. Når du bruger Tenso® til at behandle håndleddet eller ankelen, skal du sørge for, at enheden er placeret i længderetningen.3. Hvor hurtigt producerer Tenso®-behandling en smertelindring?

I de fleste tilfælde viser undersøgelser, at det tager omkring 30 minutter for Tenso®- behandling at begynde at lindre smerter, så en typisk behandlingssession er mellem 30-60 minutter. Brug altid din Tenso® baseret på behov. Hvis smerterne ikke er til stede, så er der ingen grund til at benytte enheden.

4. Hvornår kan Tenso®-behandling foretages?

Tenso® kan administreres når som helst på dagen eller natten. Det anbefales, at Tenso® ikke bruges, mens du sover.

5. Har TENS-behandling nogen risici eller bivirkninger?

I modsætning til operation eller receptpligtig medicin er Tenso® stort set uden risiko for skade, bivirkninger eller afhængighed. Den lavspændte elektriske strøm, der leveres af enheden, trænger kun ind i huden til niveauet af nervefibrene. Dette udgør ingen fare for de fleste individer. Personer med hjertesygdomme og / eller pacemakere og gravide bør ikke benytte Tenso® uden samråd med egen læge. Tenso® kan forårsage hudirritation for personer med følsom hud, allergi og / eller dem, der over bruger enheden uden ordentlig hvile. Anvend ikke, når du kører bil eller betjener tunge maskiner. Ved tvivl, konsulter da egen læge.
Gelpuder

1. Skal jeg bruge gelpuder til Tenso®?

Ja, Tenso® enheden kan kun bruges sammen med gelpuderne, der er designet specielt til Tenso®. Undladelse af dette kan resultere i hudirritation eller forbrændinger. Forsøg ikke at bruge enheden uden gelpuder.

2. Hvor kan jeg købe nye gelpuder?

I nogle tilfælde kan du købe nye gelpuder fra samme forhandler, som du købte din Tenso® enhed, eller du kan også købe direkte fra Tenso®.dk eller Otherstuff.dk

3. Hvor mange gange kan gelpuderne benyttes?

Gelpuderne kan bruges til 10-12 gange. Ud over dette punkt vil kvaliteten af stimuleringen mindskes. For at forbedre en gelpudes klæbrighed, dab et par dråber vand på gelen for at hydrere gelpuden igen. Tør vandet af før påføring på huden. Overdreven olie, fugtighedscreme og sved vil påvirke gelpudens evne til at klæbe ordentligt. Du bør altid rense behandlingsområdet med sæbe og vand og trimme alt for hår, før du bruger din Tenso® for at sikre optimal vedhæftning. Antallet af anvendelser, du kan få fra gelpuderne, varierer, primært på grund af hudpræparation. Fugtighed vs. tørt klima kan også påvirke levetiden, samt korrekt opbevaring af gelpuderne, hvilket er meget vigtigt.

Hjælp, er du i tvivl?

Udfyld nedestående, så ringer vi dig op.

Installation af Tenso® app’en

Følg nedenstående vejledning for at installere Tenso® app’en på din smartphone.

Download Manual


Hjælp?

Vi er klar til at hjælpe dig.

Skriv til support@tenso.dk eller ring 22 92 91 38