Massageterapi af smerter i led
- uden bivirkninger.

Tenso® er en alternativ smertelindrende TENS behandling via nervestimulering med svag strøm gennem huden. Behandlingen er symptombehandling uden helbredende virkning, og hjælper med at frigøre kroppens endorfiner, der giver smertelindring og velvære. Så du kan slippe af med din ledsmerter.

Målet er smertelindring af forskellige typer muskelsmerter i kroppen og behandlingen kan sidestilles med smertestillende medicin - bare uden bivirkninger.
Har du ondt i led, kan du prøve TENSO i 6 mdr. og se om det ikke kan afhjælpe din daglige smerter. TENSO behandler muskler omkring det ømme led og får kroppen til at slappe af, TENSO kan bruges som supplement til at afhjælpe smerter i forbindelse med bla. ved gigt, iskias.

Bestil TENSO på abonnement
TENSO behandling af rygsmerter omkring skulder
TENSO elektro massage behandling af smerter i ryggen

Et tens apparat er et simpelt apparat, der kan lindre dine smerter ved at stimulere nerverne. - uden brug af medicin, hvilket mange personer foretrækker.

Har du spørgsmål?

Kontakt vores fysioterapeut:
Trine Schandoff på Fys@tenso.dk

Elektroterapi/TENS har været anvendt og anerkendt i mere end 100 år, og betragtes verden over som en af de mest effektive og positive behandlingsmetoder til behandling af forskellige smerte- og muskelrelaterede sygdomme.

Med elektroterapibehandlinger opnås en forøgelse af blodcirkulationen i de behandlede områder, således at mængden af affaldsstoffer og mælkesyre, der borttransporteres øges markant. Samtidig medfører de rytmiske sammentrækninger, at der bliver løsnet op for muskelspændingerne i ryggen.

En ekstra smertelindring opstår, fordi impulserne stimulerer kroppens produktion af endorfiner (kroppens eget smertestillende middel), det er uden de bivirkninger, du kender fra piller og anden medicin.
Et effektivt supplement til behandling for ondt i ryggen eller efter diskusprolaps. Alternativ smertebehandling med el stimulation er ikke noget nyt, men TENSO gør det væsentligt nemmere. Enheden er kompakt og du bruger din smartphone til at kontrollere tid og styrke. Derved kan du altid have Tenso ved hånden, når du har ondt i kroppen og skal ikke først finde en kuffert fyldt med ledninger. Led- og muskelsmerter kan lindres ved frekvent brug af et tens apparat, og det bliver ikke nemmere end med Tenso.

Rygsmerte, ondt i lænd og nakke skal behandles med træningsøvelser og fysioterapi frem for medicin og operation, viser stort forskningsprojekt fra Syddansk Universitet.

Ligeledes kan brugen af TENS i smertebehandlingen, f.eks. som en del af fysioterapien have en komplementerende lindrende effekt, således at man ikke risikerer at sygeligegøre mennesker, der i realiteten kunne leve et godt liv trods deres kroniske smerter.

Hjælp, er du i tvivl?

Udfyld nedestående, så ringer vi dig op.

Et medicinfrit alternativ

Anvendelsesområde

  • Inflammatoriske tilstande
  • Muskel- og fiberskader
  • Neuromuskulær kontrol efter lammelse
  • Smertelindring
  • Hævelser / ødem
  • Musklespændinger
  • Spændingshovedpine
  • Overbelastningsskader
  • Psykologisk afslapning

Hjælp?

Vi er klar til at hjælpe dig.

Skriv til support@tenso.dk eller ring 25 40 66 05

Hverdage kl. 8-16 - Vi svarer indenfor 24 timer